Baby Business School

Lees hier meer over Colinda, het gezicht achter Baby Business School en het ontstaan van de scholingen.

Colinda Fierlier

Ik ben Colinda Fierlier. 

Ik werk al ruim 13 jaar in de geboorte-babyzorg. Eerst als manager van een kraambureau en later als docente babymassage en Babycoach. 

Van dichtbij heb ik kraamverzorgenden zien starten met de opleiding en voltooien. Ik zag ze genieten van de gezinnen, het zwaar hebben, zich verwonderen maar ook worstelen met hun ook vaak lastige vak. En dat allemaal binnen een kraamweek.

Na het opzetten van ons gezondheidscentrum Gezond Nootdorp ben ik gestart met Lief & Stoer. Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, heb ik mij gespecialiseerd als babycoach®  en onrustdeskundige.

Het ontstaan van Baby Business School

In mijn praktijk zie ik regelmatig ouders en baby’s voor een cursus babymassage en onrustpreventie, slaapconsult of babycoaching. Ook zijn zwangeren welkom voor een cursus in de zwangerschap waarin ik hen alles leer over de eerste maanden met hun baby.

Mijn collega kraamverzorgenden kwamen nog regelmatig langs voor een praatje of vraag en ook de recent gestarte Droomcoaches wisten mij via via te vinden voor een vraag. Zo ontstond langzaam aan het idee om scholingen te gaan geven. 

Na een aantal scholingen, bleek er breder belangstelling te zijn voor scholing, ook verloskundigen in opleiding en verpleegkundigen hadden “kennishonger” naar meer.

Lieve kraamverzorgster, babycoach, docent babymassage, slaapcoach of andere geboorte- baby professional, jullie maken deel uit van een voor ouders en baby bijzondere periode, dit vraagt om een unieke bij- en nascholingen, speciaal voor jou ! Via de Baby Business school, kun je deze scholingen nu volgen. Ik maak ze met liefde voor het vak en voor jou!

Mijn opleidingen

Medisch secretaresse, Doktersassistente, Werkbegeleider kraamzorg. Docente babymassage en aanvullende technieken, Zwangerschapsmassage. Welnessmassage , Rebozomassage, docent Babyvoetreflex, Debabycoach® opleiding, Dunstan Babytaal. Inbakeren, Draagdoek dragen in de zwangerschap, Happiest baby, BabyBonding, Reflux training. Geboorte in Kaart, opleiding en verdieping,  Reflexintegratie RMTI level 1 en 2. Kraamzorg na sectio en kunstverlossing. Kraamzorg bij prematuur 

Colinda Fierlier

Search babybusinessschool.nl

Inloggen

Maak een account aan

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord Herstel

Wachtwoord vergeten? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in, je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

MIJN SELECTIE (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST