Home Events GEBOORTEPATRONEN / GEBOORTETRAUMA PASGEBOREN BABY

GEBOORTEPATRONEN / GEBOORTETRAUMA PASGEBOREN BABY

Als een baby is geboren hebben we het vaak over de bevalling. Wat we over het hoofd zien, is dat een baby is geboren. Een geboorte is voor baby een eerste imprint van emoties en gevoelens. Zeker als er sprake is geweest van een minder “zachte landing”, kan een baby angst, pijn, controleverlies en onzekerheid hebben ervaren.

Wat merkt een baby van zijn conceptie?, Wat weet de baby nog van zijn implantatie en zijn verblijf in de baarmoeder? Wat zijn de gevolgen van de geboorte op een baby… Je leert en ervaart! het allemaal in deze met 3 KCKZ punten geaccrediteerde scholing.

Geboortepatronen zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd op het gebied dan de pre- en perinatale psychologie.

Tijdens de opleiding tot kraamverzorgster heb jij specifieke vakkennis en vaardigheden aangeleerd voor het assisteren bij een bevalling. Jij mag en kunt jonge gezinnen ondersteunen in een hele bijzondere fase, de geboorte van een kindje! Jij weet uit ervaring dat elke geboorte anders is, uniek en bijzonder. Dit is je kans om naast jouw unieke opleiding ook specifieke vakkennis te verkrijgen van geboortepatronen.

Als jij als slaapcoach werkt met ouders met betrekking tot verminderen van onrust en beter slapen, is het ontzettend fijn om je advies op maat af te stemmen. Ervaringen in de zwangerschap en het geboortepatroon zijn bepalend voor het ritme dat de baby soms uit levensbehoud zal volgen.

Werk jij als babymassage docent dan is het belangrijk te weten dat je niet zomaar een baby kunt masseren. Niet iedere baby vind rust tijdens een massage, sterker nog, het kan averechts werken.

Uniek in Nederland
Deze scholing is ontstaan uit het bundelen van mijn kennis en ervaring van de afgelopen 4 jaar met het werken met deze methode Geboorte in Kaart. Hierdoor is hij echt gericht op de eerste maanden van de baby en direct toepasbaar in de praktijk.

Geboorte in kaart
Deze scholing is gebaseerd op de door mij gevolgde opleiding “geboorte in kaart”. Dit is de ontzettend mooie methode van coachen waar kindercoaches graag mee werken. Je bent ook welkom mijn scholing te volgen als je kennis wilt maken met deze methode, je zult al snel overtuigd zijn van de waarde van deze volledige opleiding.

16 dec 2020

Dorpsstraat 35, 2631 CR Nootdorp
2631 CR Nootdorp

Colinda Fierlier
scholing@babybusinessschool.nl

Search babybusinessschool.nl

Maak een account aan

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord Herstel

Wachtwoord vergeten? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in, je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

MIJN SELECTIE (0)